Se dette nyhedsbrev i en browser
Juni nyhedsbrev 

Der sker hele tiden nyt i Carbon20. I juni måned har vi bl.a. afholdt netværksmøde og fået to nye virksomheder med i netværket. Vi har lagt en liste med kontaktpersoner fra de forskellige medlemmer på hjemmesiden. På den måde kan du let få fat i alle fra netværket.
Se listen her - Kontaktpersoner

Bedste sommerhilsner
Carbon20-gruppen

Vidste du at...

Energistyrelsen har afsat 3,65 mia. kr. til tilskudsordningen VE til proces? Den pulje kan jeres virksomhed måske få glæde af...

Ordningen er målrettet virksomheder, der konverterer deres procesenergi fra fossil til vedvarende energi eller fjernvarme. Ordningen støtter også energibesparelser, der gennemføres i tilknytning til konverteringerne.

Netværksmøder i Carbon20

I starten af juni holdt vi netværksmøde om klimaskærme. Oplægsholderne gav os flere gode eksempler på energiforbedring af ejendomme. I pausen viste Nils Henrik fra V.B.Byggeindustri eksempler på nye former for isolerende facademateriale. 

Vi forventer, at holde næste netværksmøde i slutningen af oktober. Har du et forslag til et emne eller tema, der kunne være spændende at vide mere om, så send os en mail.

Nye virksomheder i netværket

Velkommen til 2 nye medlemmer i Carbon20 netværket i Allerød

NEFF lagerhotel repræsenteret af Lars Stub

Johs. Tandrup repræsenteret af Morten Peter Hansen

Frameld dig dette nyhedsbrev