Se dette nyhedsbrev i en browser
Februar nyhedsbrev 
 
Projekt Bæredygtig Bundlinje, som startede op i slutningen af 2015, er nu nået så langt, at vi er klar til en indlede pilotfase. Læs mere om projektet og om muligheden for at blive pilotvirksomhed herunder. Læs også om næste netværksmøde med fokus på LED belysning. Mødet holdes fredag d. 8. april hos Nordsjællands Konference Center.  

Bedste hilsner
Carbon20-Gruppen

Netværksmøde for de morgenfriske

Kom og få en croissant, morgenkaffe og en uformel snak med de andre i netværket - fredag d. 8. april kl. 8.00 - 9.00
 
Denne gang skal vi netværke om LED belysning, og vi skal aflive myter! I vil blive præsenteret for forskellige LED-løsninger, og I vil få mulighed for at vurdere jeres virksomheds potentiale for besparelser.
 

2 virksomheder søges!

Til vores nye projekt Bæredygtig Bundlinje har vi brug for to "pilotvirksomheder", der har lyst til at få kigget nærmere på virksomhedens håndtering af affald.
 
Som pilotvirksomhed får I gratis professionel rådgivning omkring udnyttelse af restprodukter eller affald til genanvendelse.
 
 

Virksomheder i netværket

Carbon20 netværket i Allerød har nu 37 medlemmer. Virksomhedernes tilgang til arbejdet med energibesparelser er meget forskellig, men fælles for alle er et ønske om at tage ansvar og et ønske om en grønnere profil. Samtidig med muligheden for en økonomisk gevinst.
 
I linket herunder kan du læse udtalelser fra deltagende virksomheder og se hvem der er med i netværket. 
  
Frameld dig dette nyhedsbrev