Se dette nyhedsbrev i en browser
April nyhedsbrev 
 
Midt i april mødtes Carbon20s udviklingsråd. Rådet har til formål at støtte og udvikle Carbon20 samarbejdet. Rådet er sammensat af repræsentanter fra lokale virksomheder og politikere.
Carbon20-Gruppen

Carbon20 diplom til Lessor

Gennem aktiv deltagelse i Allerød Kommunes Carbon20 projekt har virksomheden Lessor reduceret deres CO2 udledning med hele 38,6 procent. Den bedrift udløste et Carbon20-diplom.
 
 ”Jeg blev utrolig stolt, da Lessor fik overrakt Carbon20-diplomet af borgmester Jørgen Johansen”, siger Steen Bjerge, system- og kvalitetschef hos Lessor. 
 

Carbon20 diplom - hvordan?

Carbon20s udviklingsråd har besluttet, at Carbon20 virksomheder skal tilbydes et diplom, hvis de har opnået en CO2 besparelse på mindst 20 % indenfor projektet. Diplomet underskrives af udviklingsrådets formand, borgmester Jørgen Johansen.
Diplomet udstedes til virksomheder, der opfylder ovenstående betingelser og anmoder kommunen om det via nedenstående link.
  

Stor tilslutning til netværksmøde

I starten af april mødtes flere netværksmedlemmer til morgenkaffe og en uformel snak om belysning. De mange fremmødte fik inspiration og ny viden om LED, samt mulighed for at teste forskellige lamper.
Rådgiver Anne Svendsen fra Viegand Maagøe gav sit bud på fordele og opmærksomhedspunkter indenfor LED. 
  
Frameld dig dette nyhedsbrev