Se dette nyhedsbrev i en browser
Carbon20 nyhedsbrev 
 
I starten af maj mødtes vores lokale virksomheder til netværksmøde hos Niras under temaet solceller og varmepumper. Herudover har Carbon20 udviklingsråd drøftet mulighederne for at arbejde med bæredygtighedsmål på erhversområdet i Allerød. Sidst men ikke mindst er Carbon20s hjemmeside blevet redesignet Se det flotte resultat her!

Bedste hilsner
Carbon20-Gruppen

Netværksmøde hos Niras

Flere lokale Carbon20 virksomheder var mødt op til netværksmøde hos Niras, hvor de fik morgenkaffe og en uformel snak om solceller og varmepumper. Herudover fik deltagerne en gennemgang af krav, regler og afregningsordninger til de forskellige anlæg. Afslutningsvis gik vi en tur på taget for at se nærmere på det imponerende solcelleanlæg hos Niras. 
  

Carbon20s udviklingsråd

Allerød kommune har igangsat et arbejde med, at udarbejde en bæredygtighedspolitik, eventuelt på basis af FN´s verdensmål for bæredygtig udvikling. I den forbindelse blev Carbon20s udviklingsråd orienteret om målene, hvorefter rådet drøftede hvilke temaer og aktiviteter der kunne give mening på erhvervsområdet i kommunen. Herudover blev rådet præsenteret for et oplæg om kommunens minikraftvarmeværker. 
   

Ny virksomhed i netværket

Velkommen til endnu et nyt medlem i Carbon20 netværket,
Per Jans fra Allerød Bowlinghal 
   
Frameld dig dette nyhedsbrev