Se dette nyhedsbrev i en browser
Carbon20 nyhedsbrev 
 
Få opkvalificeret en medarbejder til at være på forkant med krav på miljøområdet. 
Lige nu tilbyder Copenhagen Business Academy et enkelfag med fokus på miljøgodkendelse, miljøledelse og virksomhedsøkonomi. Du bliver uddannet til at indgå i arbejdet med miljøgodkendelser, og du lærer at opbygge et miljøledelsessystem. Du får samtidig værktøjerne til at kortlægge miljøforholdene på din virksomhed. Faget kan tages som et enkelfag eller indgå som element i akademiuddannelsen ”Miljøteknolog”. Læs mere her!

 

Energi på engroslageret

Energistyrelsen har iværksat en kampagne om energispild på engroslagre. Kampagnen har fokus på konkrete forslag til energibesparende tiltag.
Ofte kan en investering i energibesparende tiltag på engroslagre være en god forretning med forholdsvis korte tilbagebetalingstider. 
  

Tilskud til energiforbedringer

Vidste du, at virksomheder kan få tilskud til energibesparende indsatser ved at indgå et samarbejde med et energiselskab? 
Siden 2006 har energiselskaber haft pligt til at sikre, at der realiseres energibesparelser i Danmark. Husk, at der skal laves en skriftlig aftale med energiselskabet, inden de forskellige energitiltag gennemføres.
   

Ny virksomhed i netværket

Velkommen til endnu et nyt medlem i Carbon20 netværket,
Kasper Bille fra Brogaarden 
   
Frameld dig dette nyhedsbrev