Se dette nyhedsbrev i en browser
Carbon20 nyhedsbrev 
 
I denne måneds nyhedsbrev har vi fokus på 3D-print. Hvad kan fordelene være og hvor grøn en produktionsform er det? Torsdag d. 1. februar holder vi netværksmøde hos Johs. Tandrup, hvor vi netop stiller skarpt på 3D-print. Som altid holdes mødet i en uformel ramme, med tid til at tale med de andre i netværket.
 
Bedste hilsner
Carbon20-Gruppen 

Netværksmøde om 3D-print

Torsdag d. 1. februar kl. 8.00 holder vi netværksmøde om de bæredygtige- og økonomiske fordele der kan være ved 3D-print. Mødet holdes hos virksomheden Johs. Tandrup. 
 
Forsker ved DTU, David Bue Pedersen vil fortælle om de nye produktions- og effektiviseringsmuligheder som 3D-print giver, med udgangspunkt i en grøn vinkel. Så går I med overvejelser om 3D-print, kunne mødet måske være noget for jer. 
 

Hvor grønt er 3D-print?

3D-print er en energisulten teknologi, der ofte baserer sig på plastmaterialer. På den positive side kan 3D-print producerer med færre ressourcer og mindre spild.
Der udvikles konstant på 3D-print teknologien, og udviklingen ser ud til at gå i en grønnere retning. Herunder kan I læse to spændende artikler om emnet. 
   
 
 

Nye virksomheder i netværket?

Vi er altid på udkig efter nye lokale virksomheder med interesse for bæredygtighed, energi- og materialebesparelser.
 
Så kender I en lokal virksomhed, der gerne vil øge sin grønne profil, og samtidig blive en del af et lokalt erhvervsnetværk, så giv dem et hint om Carbon20.
 
Frameld dig dette nyhedsbrev