Se dette nyhedsbrev i en browser
Carbon20 nyhedsbrev 
 
Så blev det tid til årets sidste nyhedsbrev i Carbon20 netværket, bl.a. med en lille julehilsen fra borgmester -og formand for udviklingsrådet, Karsten Längerich. Herudover bringer vi som lovet links til de to spændende oplæg fra vores sidste netværksmøde, hvor temaet var grøn vækst og cirkulær økonomi. Endvidere kan du læse Væksthusets nyeste bog, Grøn business - Fremtiden er nu.
 
Bedste hilsner
Carbon20-Gruppen 

Julehilsen

Jeg vil gerne ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Tak for godt samarbejde omkring bæredygtighed og grøn vækst i 2018.
Jeg ser frem til at fortsætte og udvikle det vigtige samarbejde i Carbon20 netværket i det nye år. 
 
De bedste julehilsner 
 
Karsten Längerich,
borgmester og formand for Carbon20s udviklingsråd
 

Oplæg fra netværksmødet

Flere lokale virksomheder deltog på årets sidste netværksmøde hos Norrecco, hvor vi fik et spændende indblik i virksomhedens arbejde med affaldssortering. Væksthuset holdt et interessant oplæg om mulighederne for grøn vækst, og DTU introducerede os for et værktøj, der kan vurdere virksomheders parathed ift. at arbejde med cirkulær økonomi.      

Grøn Business - Fremtiden er nu!

Væksthuset har skrevet en spændende bog om, hvordan grøn omstilling kan være en økonomisk god forretning.
Bogen har til formål at tydeliggøre, hvad grøn omstilling handler om og kommer med eksempler fra virksomheder, der har fået succes med implementering af grønne løsninger i deres business.
I bogen fortæller konkrete virksomheder også om udfordringer, opfindsomme løsninger og gode råd. 
 
Frameld dig dette nyhedsbrev