Se dette nyhedsbrev i en browser
Carbon20 nyhedsbrev 
 
I dette nyhedsbrev har vi fokus på vores kommende store erhvervsarrangement, som vi afholder på rådhuset onsdag d. 10. april. Læs mere om arrangementet herunder.
 
Bedste hilsner
Carbon20-Gruppen 

Inspirerende erhvervsarrangement

Med fokus på FN´s verdensmål og bæredygtig business afholder vi et inspirerende erhvervsarrangement, onsdag d. 10. april kl. 15.00 - 17.00 på Allerød Rådhus.  
På arrangementet kan du bl.a. høre borgmester Karsten Längerich fortælle om samarbejdet med erhvervslivet og kommunens arbejde med bæredygtighed og FN´s verdensmål. Herudover vil 3 lokale virksomheder dele deres erfaringer og udbytte i arbejdet med en grønnere bundlinje.
 

Bæredygtig business v. Tania Ellis

På erhvervsarrangementet, onsdag d. 10. april vil ekspert i bæredygtig business og prisbelønnet forfatter Tania Ellis holde et inspirerende oplæg om, hvordan man skaber en succesfuld forretning baseret på bæredygtighed.
 
Tania har mange års erfaring i arbejdet med bæredygtighed og CSR i erhvervslivet.
 

Bæredygtighedskaravanen

Bæredygtighedskaravanen er skabt som et direkte og målbart svar på de udfordringer, der er beskrevet i FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling. På erhvervsarrangementet onsdag d. 10. april vil karavanen kigger forbi Allerød.
 
Bag bæredygtighedskaravanen står ingeniørforeningen IDA, der i øjeblikket kommer rundt i hele landet. 
 
Frameld dig dette nyhedsbrev